Komentāri: Raudāšana, badošanās; kā patiesībā Gobzems notievēja?

Acidum

Koncentrācijas nometnes covid nodaļa?

14.sep 2021 Atbildēt
Reds

Arī šitam esmu gājis cauri.Vajag lielu gribasspēku,pārsvarā apdirsēji ir tupi dīvānā sēdētāji,kas nopīpē paciņu dienā un kāpjot uz otro stāvu dabūn aizdusu un ir problēmas ar erekciju.To visu drazu ar ko viņu apmetā tie nav nekādi sportisti un nekad nav darījuši nevienu no tām,lietām,izņemot raudāšanu cik viss slikti.

14.sep 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Mani tas absolūti neinteresē.

14.sep 2021 Atbildēt
Māra Tauriņa

Pavērojiet viņa acu skatienu , acu zīlītes. Neprot konkrēti noformulēt savu sakāmo , atbild pavisam ko citu. Pievērsiet uzmanību kustībām.Varbūt badojas, bet noteikti kaut ko arī lieto.

14.sep 2021 Atbildēt
Roberts

Kokaīns

14.sep 2021 Atbildēt
Draiska

Tā arī man " viena tante" teica.Bet,ja kas,tad adekvāts viņš nav.Lieto noteikti.

14.sep 2021 Atbildēt
Vienradzis Vienradzis

Pēc tā kundziņa teiktā sanāk, ka praktiski katru nedēļu viņš ir maucis pusmaratonu, maratonu, braucis ar ričuku nopietnu gabalu un bez tam vēl pa starpām skrējis 10km katru dienu un vēl metis nost svaru. To visu pat ļoti trenēts sportists nevarētu izdarīt. Būtu problēmas ar atjaunošanos, balsta aparātu u.c. :))) Te viņš apgalvo, ka no nulles sācis. :))) Viņš melo. Jebkurš kam ir kaut neliels sakars bijis ar lielākām slodzēm zinās un pateiks- Gobzems melo.

14.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Vienradzi , viņš nemelo . Vienkārši viņam ir stiprs gribasspēks un mērķis dzīvē / motivācija . Narkomāniem nav gribasspēka .

14.sep 2021 Atbildēt
dzintra

bet mani interesē,cik spaiņu ir jāpieraud,lai šitā novājētu.Viņš izskatās tā,it kā būtu nācis kājām no izsūtījuma Sibīrijā.

14.sep 2021 Atbildēt
Maks

Priekš vīrieša tas ir pavisam normāli. Es jaunībā reiz nometu 30 kg laikā no 4 maija līdz kādam 15 septembrim. Īpaši veselīgi jau tas nav, bet ir iespējams. Arī ja pirms tam ēsts vieglprātīgi, t.i. Taukaini, trekni, cukuroti un pēkšņi sāk est veselīgi. Nevajag visur meklēt slikto. Tas gan nenozīmē, ka esmu Gobzema fans. Drīzāk pretēji.

14.sep 2021 Atbildēt

Komentēt