Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Duļevska atklāj kādu asa sižeta cienīgu atgadījumu no savas dzīves

© Ilze Zvēra/F64

TV raidījumu vadītāja un pārvērtību šova «Izklausies redzēts» žūrijas zvaigzne Jana Duļevska nav ar pliku roku ņemama. Ja kāds uzdrošinās apzagt Janas bērnus, tad viņa drosmīgi kā lauvene cīnās par taisnību. Spraigu un asa sižeta cienīgu atgadījumu no savas dzīves Jana publicēja sociālā tīkla «Facebook» profilā.

«Stāsts ar sievišķīgi laimīgām beigām! Pirms kāda laika manam vecākajam dēlam Martinam skolā nozaga mobilo telefonu... Skolai nepiederīga persona (lasiet: rūdīta zagle) vārdā Darja Mišina (19 gadi), izliekoties par skolas audzēknes draudzeni, pl. 16.19 ielavījās garderobē un no virsjakas kabatas izvilka telefonu, kuru Martins, steidzoties uz fizikas konsultāciju, tur bija atstājis (kaut kas tāds viņam gadījās pirmo reizi un tieši konkrētajā dienā). Pirmkārt, pateicoties skolā izvietotajām kamerām, kurās skaidri un gaiši bija redzams zagles īpatnējais zaļganais matu krāsojums.

Otrkārt, pateicoties Martina klases audzinātājas Indras Keišas attapībai, reakcijai un reālai darbībai (zagle pēc pāris dienām skolā atgriezās vēlreiz, ar mērķi īstenot citu zādzību), noķerot sievieti pie rokas un apmulsinot ar jautājumiem: «Kāds ir jūsu vārds un kur jūs mācāties?»... uz ko viņa pārsteigta un nesagatavota - godīgi arī atbildēja."

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv