Komentāri: Uz ko spējīga Baltkrievijas armija, vai tā ir reāls drauds Latvijai?

daiko

tas ir pretīgi !! Latvieši tik saspieduši galvu un atrdodas tik dziļi d..jeņķiem...d...ar savu pakalpību un suņa padevīgājām acīm...pretīgi..Baltkrievijas armija draud Latvijai??))) Viss ir tieši otrādi --Latvija ir patieso agresoru skaitā---kopā ar jeņķu armiju.NATO ir jeņķu armiju ..un tieši jeņķu armija ir pielīdusi pie BK robežām..Latviešiem viss ir īss un maziņs --tai skaitā atmiņa..ww2 tā bija PSRS ,kura izdzēsa koncentrāciju nometņu krematoriju krāsnis.PSRS bija tā ,kura nodzēsa nacismus..PSRS nebija tā ,kura ar atombumbām nomētāja Japānu..PSRS nebija tā ,kura tris gadus bombardēja ZK. u.t.t. bezjēdzīgi pat uzskaitīt valstis kuras iznicinājusi tieši ASV.. NE BK ,ne KF nebija rās ,kuras radīja oranžās revolūcijas ,kuras radījušas valsts apvērsumus citās valstīs (ukraina)..)

Bet psiholiģija rada ,ka tautas ,cilvēki ,kuri ilgi bijuši pakļautībā citiem, nav spējīgi būt paši par sevi un domāt normāli--tiem ir tendence būt sajūsmā par iespēju turpināt būt kalpiem un vergiem , domājot ,ka tiesi tā ir īsta brīvība ..un ja vēl tiek pasviests kauliņš;;;vietējai varai --tas vispār viss liekas zaigi..)) nav spēju domāt un ,protams ,nav spējīgi analizēt ne vēsturiskos notikumus ,nedz arī notiekošos politiskos procesus pasaulē.nu un protams ,pastāvīga dezinformācija un propoganda..

8.jun Atbildēt
IMIK

Nu bet, ES esam iestājušies, NATO esam iestājušies. Esam lieli un vareni. Bet kāds ir mūsu mērķis? Mērķa nav, nav vairs kurp doties. Bet ja stāvēt uz vietas apnicis, kurp doties nav, tad skaidrs ka izmisumā kurinām karu. Diemžēl!

Jautājums ir tikai vai patiešām ir tā ka visi mērķi ir sasniegti un vairs nav kurp doties? Absolūti nē! Problēma ir tikai tā ka patiesais mērķis - HARMONIJA - ir pavisam uz otru pusi, bet protams ka ir grūti saņemties, pagriezties un kādu gabalu slāt atpakaļ.

8.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde IMIK

Toties mērķis ir caram Pūķinam - iznīcināt slāvus, iznīcināt slāvus Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā.

8.jun Atbildēt
IMIK atbilde Guntis Akmeņkalns

Pats tam tici ko te raksti?

8.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde IMIK

Labrīt! Tu neseko līdzi Krievijas TV 24 kanālā redzamajām Pūķina runām, gubernatoru vaimanām, ekspertu/ideologu stāstiem? Rietumi, kā stāsta Pūķins, esot sanaidojuši divas slāvu tautas - Ukraiņus ar Krievijas krieviem, un tagad jākaro gribi, negribi, visiem ciešot lielus cilvēkresursu zaudējumus. Es jau nemaz nerunāju par Krievijas plūdos skartajiem reģioniem, kurus Pūķins nomērdēs. Nav lielāka ļaunuma Krievijai par biedru Pūķinu, kurš nolēmis iedibināt jaunu pasaules kārtību. Protams, apdirsīsies Pūķins, Krievijā sāksies veļikoje smuta, miljoniem ies bojā, tagad tikai ziediņi, odziņas vēl ienāksies.

8.jun Atbildēt
IMIK atbilde Guntis Akmeņkalns

Nu ja, tikai tad kad visi krievi būs pagalam pasaulē iestāsies miers un harmonija. Tikai tā nav ticība, tie ir maldi. Kā saka, svjato mesto pusto nebivajet. Krievu vietā nāks citi sliktie, līdz ar to pasaulē nāks jauna smuta un disharmonija, un kā saka, sākas viss no gala. Pasaule visu laiku nepārtrauktā disharmonijā. Vai varētu būt savādāk? Protams ka varētu, bet tad harmonija pasaulē ir jāstāda par pirmo un vienīgo mērķi, jau tagad, nevis tad, kaut kad.

8.jun Atbildēt
viesis

Vispār jau- Staļins savās koncentrācijas nometnēs iznīcināja kārtām vairāk cilvēku nekā Hitlers.... lūk arī viss jūsu "antifašisms"........:( bet Putins šobrīd Krieviju ved pa Vācijas ceļu uz 1945.to gadu, un nekas savādāks tur nebūs.

9.jun Atbildēt
IMIK atbilde viesis

Salīdzināt šodienas situāciju ar 1945. gadu ir pilnīgs bezcers. Šodienas situācija pasaulē ir unikāla un šodienas pasaule prasa arī unikālus risinājumus.

9.jun Atbildēt
braucosais

Kopš 2112.g. bija iespējas risināt, runāt bet tas tika aisztāsts ar militārām mācībām , aizstāts nevis veikts vienlaicīgi ! Tatram karam ir savi cēloņi , zaudējumi un arī ieguvumi - papētat šo

9.jun Atbildēt
ir tāds

Kamēr vien pastāvēs cilvēce tikmēr vienmēr ir un būs kari, tas ir neizbēgams fakts! Karā nav labo un slikto, kā mums te to cenšas pasniegt. Karā katra puse ir labā un sliktā vienlaikus, labā savējiem, sliktā pretiniekiem. Mīļie draugi! Neaizmirsīsim, ka auksto karu iesāka Vinstons Čērčils ar savu slaveno runu, 1946. gada 5. martā Vestminsteras koledžā Fultonā, kura vēsturē ir iegājusi kā Fultonas runa. Divi hegemoni dalija pasauli, Vāciju sadalīju, par Japānu saplēsās un sākās aukstais karš kurš tikai citā fāzē norit arī šodien. Padomju laikos mūs biedēja ar saukli, imperiālisti nāk, tagad krievi nāk, bet nav nekā jauna šai pasaulē. Jau pēc kara Helfers Bidstrups izsmēja šo tēmu krievi nāk! Padomju laikos es par to pasmaidīju, tagad gribās no sirds smieties. Karikatūras būtība vienkārša: vīriņš kalnos nokliedz- krievi nāk, atskan atbalss, vīriņam kļūst bails, tas kur aizskrien un atgriežas pilnām rokām aviobumbu un jūtās drošība. Nekas nav mainījies. Pasaules hegemoni savā starpā plēšās un laimīgā latviešu tauta piebalso vienam no tiem, tā vietā, lai ievērotu neitralitāti un rūpētos par sevi vispirms, tad par pārējiem.

9.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Laimīgā latviešu tauta 50 gadus līdz vemšanai baudīja Krievijas slāvu labumus, kolhozus, sovhozus, debīlās komunistu runas, pretīgo komunistu varu...līdz vemšanai, un tagad ko? Atkal ar šiem kokos sēdošajiem? Fultonas runu būtu jāatkārto dien un nakt, jo Krievijā nekas nav mainījies, kā bija mežoņi, tā tādi palikuši. Par laimi, nu jau nav aiz kalniem laiki, kad šos kara uzsācējus likvidēs un sadalīs.

9.jun Atbildēt
IMIK atbilde Guntis Akmeņkalns

Nu bet, ir jau daudzi tādi, pārāk daudzi, kas uz tiem 50 gadiem atkal uzprasās un uzprasās. Atbrīvojušies no 50 gadiem nemaz nemāk vairs mierīgi dzīvot. Visu laiku to vien dara ka meklē sev ienaidniekus un uzprasās, uzprasās lai kāds nāk uz atkal drusku nomierina.

9.jun Atbildēt
IMIK

Jā, nu līdz šim uzvedībā nekas nav mainījies bet manuprāt laiks ko mainīt sen jau ir pienācis, jo ieroči ir mainījušies. Uzvedība pēc vecām klišejām pārāk dārgi sāk maksāt , pārāk vāja kļūst civilizācija pašas radīto ieroču priekšā.

9.jun Atbildēt

Komentēt