Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 4. līdz 10. februārim

© Publicitātes foto

5.lapa

Par mīlestību un romantiku

Publicitātes foto

Piektdien, 10. februārī, pirmizrāde Dailes teātra Mazajā zālē - Denisa Kellija psiholoģiskā drāma “Zēni nav meitenes”, kas ir aktrises Dārtas Danevičas (attēlā) monoizrāde. Režisore - Diāna Kaijaka.

“Sabiedrība nepastāv vīriešu labā, tā pastāv, lai viņus savaldītu.”

Šis stāsts būs par mīlestību. Par romantiku. Par iemīlēšanos godīgā, gudrā un asprātīgā vīrietī, kurš sievietei dod iespēju uzplaukt - kā mātei un savā darbā. Viņa ilgi nevar atrast savu vietu, bet viņš nekur viņu nesteidzina. Un, kad viņa beidzot ir atradusi savu aicinājumu kino nozarē, viņas bērni ir tikuši dārziņā, notiek tas, kas mēdz notikt. Idilliskā ģimenes dzīve izjūk brutāli.

Scenogrāfe un kostīmu māksliniece - Ieva Stalšene, komponists - Ernests Valts Circenis.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais