Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 28. janvāra līdz 3. februārim

© Publicitātes foto

7.lapa

Vācijā labākie burvju mākslinieki

Publicitātes foto

Sestdien, 28. janvārī, pulksten 15.00 un 19.00, un svētdien, 29. janvārī, pulksten 15.00 un 18.00 Iluzionisma teātrī/muzejā “Mystero” Rīgā uzstāsies Vācijā labākie burvju mākslinieki.

Izrādes mākslinieki ir divkārtējais pasaules burvju triku čempions Topas, Vācijas un Nīderlandes burvju triku čempione Jaana Felicitas un Vācijas un Kanādas „Grand Prix“ uzvarētājs manipulācijā Nikolajs Strībels (attēlā). Viņi apvienos spēkus, lai iepazīstinātu skatītājus ar savu oriģinālo redzējumu par maģiju, deju un komēdiju. Šie burvju triki pavisam nesen bija redzami Amerikas TV šovā „Fool Us”, daži ir pavisam jauni, bet citi jau tikuši apbalvoti starptautiskos konkursos.

“Aizmirstiet visu, ko esat redzējuši iepriekš un esiet gatavi ne tikai tam, ka jūs tiksiet pārsteigti, bet arī smieties par komiskajām etīdem un būt emocionāli aizkustinātiem par delikātajiem dejas mirkļiem!” aicina Iluzionisma teātra “Mystero” vadītāja Dace Pecolli. Kamēr Topas, mūsdienu labākais vācu iluzionists, vadīs izrādi, prezentējot savus radošos darbus, kas viņu ieveduši prestižākajās televīzijas programmās pēdējās desmitgades laikā, Jaana un Nikolajs veiks savas apbrīnojamās manipulācijas un radīs dejas priekšnesumus, ar kuriem viņi ir ieguvuši jau vairākas balvas.

Video:

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais