Neatkarīgā iesaka: Kultūras pasākumu afiša no 17. līdz 23. decembrim

© Publicitātes foto

3.lapa

Gupalo un Osokins svētku noskaņās

Publicitātes foto

Svētdien, 18. decembrī, pulksten 18.00 Madonas pilsētas kultūras namā gaidāms koncerts - «Katrīna Gupalo un Andrejs Osokins Ziemassvētkos».

Mūziķes Katrīnas Gupalo un pianista Andreja Osokina Ziemassvētku programmā skanēs dziesmas un skaņdarbi svētku noskaņās un spilgtākās kompozīcijas no mūziķu līdzšinējā repertuāra.

To vidū būs gan Ziemassvētku zelta klasika, leģendārās dziesmas «What a Wonderful World» un «Moon River», kā arī Elvisa Preslija, Luisa Armstronga, Ellas Ficdžeraldas, Merilinas Monro dziesmas un Ērika Satī, Džordža Geršvina, Jāņa Mediņa, Emīla Dārziņa un citu komponistu plaši pazīstami skaņdarbi klavierēm.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais