Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 9 kultūras pasākumi līdz 22. oktobrim

© Publicitātes foto

9.lapa

Noklausies! Markus Riva par mentālo veselību

Publicitātes foto

Mūziķis un TV šova«“X Faktors» vadītājs Markus Riva ierakstījis jaunu dziesmu angļu valodā - «Alive».

Tas ir viens no vairākiem skaņdarbiem, ko mūziķis šovasar ierakstījis Losandželosā, ASV, sadarbojoties ar producentu Gharah PK.

«Ar PK sadarbojos jau vairākus gadus - viņš ir producējis vairākas manas dziesmas, tajā skaitā «Take Me Down», »Impossible» un arī šī gada «Supernovas» dziesmu «If you’re gonna love me». Šoreiz sadarbība bija lieliska ar to, ka uz studiju gāju kā balta lapa un dziesmu rakstīšanas sesijās ierakstījām vairākas dziesmas,» stāsta Markus Riva.

«Dziesma «Alive» ir disko un fanka sajaukums dzīvespriecīgā noskaņā un runā par mentālo veselību un to, cik svarīgi ir cilvēki un līdzsabiedrotie mūsu lokā, kas spēj emocionāli pacelt un izvilkt no depresīviem kritumiem,» stāsta Markus Riva.

Dziesmai tapusi arī videoversija, kura filmēta Losandželosā, šī gada vasarā. Un tas ir jau otrais video, kuru šogad mūziķis ir nofilmējis ASV. Iepriekš jūnijā izdots video dziesmai »Lose Myself», kur Markus iejutās dārznieka lomā.

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!