Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 10 kultūras pasākumi līdz 15. oktobrim

© Publicitātes foto

***

Roberta Koļcova «Zaķa cilpas»

No pirmdienas, 10. oktobra, galerijā «Istaba» būs aplūkojama pazīstamā grafiķa Roberta Koļcova personālizstāde «Zaķa cilpas».

Izstādē apkopota Roberta Koļcova grafikas darbu, lielformāta gleznojumu un skulptūru izlase. Izstādi mākslinieks piesaistījis nākamajam - Zaķa gadam, solot, ka tajā arī «pieglaustajam trusim tiks ierādīta vieta», un izstādes atklāšanas dienā prezentējot savu darbu kalendāru.

«Zaķa cilpas un Botāniķis paredz un sagatavo ceļu Pūķiem un Vienradžiem, aptuveni tāds ir īss un lakonisks izstādes vēstījums. Nākamais gads ir sakritis ar Botāniķa un Vienradža dialogu, kas paredzēts kā mana izstāde 2023. gada rudenī. Lai pakāpiens ir vienmērīgs un ritms saglabājas, šobrīd tiek rīkota izstāde un izdots kalendārs,» saka Roberts Koļcovs, kurš savās izpausmēs mākslā jau labu laiku sevi dēvē par Botāniķi.

«Zaķa cilpas» ir Roberta Koļcova 23. personālizstāde. Izstāde būs apskatāma līdz 4. novembrim.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!