Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 17. līdz 23. septembrim

© Publicitātes foto

6.lapa

Intriģējoša attiecību drāma

Publicitātes foto

No 22. septembra visos kinoteātros Latvijā būs skatāma Staņislava Tokalova spēlfilma «Mīlulis» - intriģējoša attiecību drāma par gados jaunu, ambiciozu maksātnespējas administratoru, kura dzīvi un nākotnes plānus maina skaudrs likteņa pavērsiens.

Filma «Mīlulis» ir stāsts par jaunu, ambiciozu karjeristu Matīsu - sabiedrības mīluli, kurš nespēj vai neprot veidot patiesā mīlestībā balstītas, jēgpilnas attiecības ar citiem cilvēkiem.

Matīsa personīgajā dzīvē notiek traģēdija - nomirst viņa mīļotā sieviete -, un viņš paliek viens ar savas partneres meitu un dārgu īpašumu. Saskarsme ar desmitgadīgo Paulu, par kuru galvenajam varonim pēkšņi jāuzņemas atbildība, viņu dziļi satricina un ļauj ieraudzīt sevi citām acīm, lēnām gaistot pašpārliecinātības bravūrai.

Skaudrs stāsts, atklātas seksa ainas, intriģējoši pavērsieni - piedzīvojums garantēts gan autorkino gardēžiem, gan cilvēcisku drāmu cienītājiem.

Pēc teju divus gadus ilgiem mēģinājumiem galvenā - Matīsa - loma filmā «Mīlulis» tika uzticēta jaunajam un talantīgajam aktierim Kārlim Arnoldam Avotam (attēlā). Savukārt desmit gadus veco Paulu atveido Paula Labāne, bet viņas māti - Kristīne Krūze. Spēlfilmā «Mīlulis» debiju piedzīvos gan Kārlis Arnolds Avots, gan Paula Labāne, bet citās lomās iejutīsies jau zināmi un iemīļoti aktieri - Andris Keišs, Indra Roga, Gundars Āboliņš, Regnārs Vaivars, Elīna Vaska-Botere, Uldis Anže, Jānis Jarāns, Madara Keidža un citi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais