Neatkarīgā iesaka: TOP notikumi kultūrā līdz 1. jūlijam

© Publicitātes foto

5.lapa

Muzikāls pikniks ar «Bague Duo» un Aiju Vītoliņu

Publicitātes foto

Trešdien, 29. jūnijā, pulksten 19 Carnikavas parkā norisināsies muzikālais pikniks ar ģitāristu duetu «Bague Duo», ko pārstāv Aivars Hermanis un Ēriks Upenieks, kā arī dziedātāju Aiju Vītoliņu.

Koncertā skanēs «Bague Duo» debijas albumā iekļautie, abu ģitāristu sacerētie lakoniskie, bet vienlaikus fantāziju rosinošie skaņdarbi.

Aivars Hermanis un Ēriks Upenieks kopā muzicē jau kopš 2014. gada, bet ar nosaukumu «Bague Duo» uzstājas no 2017. gada, kad arī iznāca viņu debijas albums.

Koncertā uzstāsies arī dziedātāja Aija Vītoliņa. Viņa izpildīs dziesmas dažādās valodās un stilos - no Latvijā populāriem skaņdarbiem līdz maz zināmām, taču aizkustinošām flamenko balādēm no pasaulslavenās ladino stila izpildītājas Jasmīnas Levi repertuāra.

Ieeja muzikālajā piknikā - bez maksas. Pasākuma apmeklētāji aicināti ņemt līdzi piknika segas, pledus vai krēslus un piknika grozus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais