Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 8 kultūras pasākumi līdz 25. martam

© Publicitātes foto

5.lapa

Kazāks un Tobis muzikālā stāstā «Apspēlēts»

Publicitātes foto

Svētdien, 20. martā, pulksten 17.33 uz astronomiskā pavasara iestāšanos Dzirnavu laukumā, ieklausoties Kārļa Kazāka un Kaspara Tobja (attēlā) muzikālajā stāstā «Apspēlēts», aicina Ventspils kultūras centrs.

Programmas iesildošajā daļā savas pavasarīgās sajūtas mūzikā ietērps Ventspils Mūzikas vidusskolas ritma mūzikas nodaļas apvienība «Relief» (Aleksis Zariņš, Eduards Bariss, Oskars Nejs).

Kārļa Kazāka debija mūzikā notika 1995. gadā grupas «Dull Doll» sastāvā. Šobrīd mūziķis izdevis deviņus solo albumus, kā arī izpelnījies Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu. Sadarbojoties ar taustiņinstrumentālistu Kasparu Tobi, tapa Kārļa Kazāka albums «Apspēlēts». Tas tika nominēts Mūzikas ierakstu gada balvai «Zelta Mikrofons» kategorijā «Elektroniskās mūzikas albums». Savukārt 2020. gadā, turpinot sadarbību, mūziķi iepazīstināja ar kopdarbu - dziesmu «Pārziemošu».

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!