Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 6 kultūras pasākumi līdz 4. martam

© Publicitātes foto

2.lapa

Ēnu teātra pasakas

Publicitātes foto

Sestdien, 26. februārī, no pulksten 18.00 līdz 20.00 Rīgas kultūras un atpūtas centra «Imanta» skatlogos būs skatāmas «Ēnu teātra pasakas».

Pasākumu rīkošanas aģentūras «Krāsu Karuselis» izspēlētie īsie pasaku skeči ilgs vidēji septiņas minūtes un dažādās kombinācijās tiks izspēlēti ik pēc desmit minūtēm. Vērot «Ēnu teātra pasakas» un vēl sajust ziemas pēdējā mēneša tumšo vakaru maģiskās gaismēnu spēles aicināti gan lieli, gan mazi.

««Krāsu Karuselis» ir mūsu «pagalms», mūsu fantāziju un ideju ģenerēšanas vieta, kas izlolota un attīstījusies, balstoties uz to, ko mēs vislabāk mākam kopš bērnības ˗ spēlēties, radīt spēli no nekā!» tā par sevi pasākumu rīkošanas aģentūra SIA «Krāsu Karuselis», kas uz Rīgas Kultūras un atpūtas centru «Imanta» brauc no Liepājas, kur jau vairākus gadus aktīvi organizē dažādus bērnu pasākumus, interaktīvas spēlēs, piedalās festivālos un pilsētas svētkos visā Latvijā.

«Šobrīd šajā «pagalmā» labprāt spēlējamies arī ar jūsu bērniem, ierosinot viņu fantāziju, iekustinot viņu radošumu, jo mēs patiesi ticam, ka ikviens bērns vēlas spēlēties. Spēlēties pa īstam. Spēlēties komunikācijā ar citiem, ne tikai virtuālajā realitātē.»

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais