Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 7 kultūras pasākumi līdz 1. oktobrim

© Publicitātes foto

7.lapa

Miķeļdienas koncerts Mežaparka Zaļajā teātrī

Publicitātes foto

Atzīmējot vienu no rudens tradīcijām - Miķeļdienu -, sestdien, 25. septembrī, Rīgā, Mežaparka Zaļajā teātrī notiks koncerts un rudens ražas mandalas veidošana, kas pēc pasākuma aizceļos pie Rīgas Zoodārza iemītniekiem.

Sestdien no pulksten 12 līdz 18 pasākuma apmeklētājiem būs iespēja vērot vairāku mūziķu uzstāšanos. Miķeļdienas noskaņās muzicēs gan kapelas «Vilnis» un «Briška», gan latviešu ekoloģiskās mūzikas grupa «Ducele» (attēlā).

Koncertēs arī VEF Kultūras pils Bērnu un jauniešu vokālais ansamblis «Momo» un postfolkloras grupa «Daba skan». Koncertā būs iespēja dzirdēt Laura Amantova kvarteta un Rūtas Dūdumas-Ķirses programmu «Katram sava tautasdziesma», kā arī «Sunny Groove Dixie» un Paulas Saijas programmu «Svētku mūzika diksilenda skaņās».

Līdztekus koncertam apmeklētāji aicināti dalīties ar lauku un dārzu labumiem, veidojot krāšņu augļu un dārzeņu ražas mandalu. Lai ražas svētku noskaņu varētu baudīt arī dzīvnieki, sarūpētie labumi pēc pasākuma tiks nogādāti zooloģiskā dārza iemītniekiem.

Uzmanību!

Pasākumu Mežaparka Zaļajā teātrī aicināti apmeklēt rīdzinieki un pilsētas viesi, tostarp ģimenes ar bērniem. Apmeklējot pasākumu, nebūs jāuzrāda COVID -19 sertifikāts.

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais