Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 28. augusta līdz 3. septembrim

© Publicitātes foto

8.lapa

Pirmsskolas koncertballīte Dzegužkalnā

Publicitātes foto

Tieši pirms mācību gada sākuma, otrdien, 31. augustā, pulksten 19 populārā humoristiskā repa apvienība «Bermudu Divstūris» aicina uz koncertballīti «Re!Starts. Back to school party» Rīgā, Dzegužkalnā.

Šis būs viens no vērienīgākajiem koncertiem, kas jebkad noticis Dzegužkalnā un pirmā reize pēc ilgāka pārtraukuma, kad grupa uzstāsies brīvdabas lielkoncertā galvaspilsētā.

Koncertā skanēs visu laiku labākie grupas superhiti un jaunākie hiti. «Bermudu Divstūris» priecēs arī ar jaunākajām dziesmas, tai skaitā pirmo reizi klātienē būs iespēja dzirdēt un dziedāt līdzi hitam «Kāposts kasē».

«Bermudu Divstūra» koncertu iesildīs grupa «Transleiteris».

Grupas sastāvā muzicē brālēni Bicepss un Tricepss, kurus nereti pavada rajona puiši Snickers, Lee, Saldais un bungu pavēlnieks Vicītis. Ikoniskais repa duo kopš dibināšanas 2011. gadā ir iekarojis klausītāju sirdis visā Latvijā, regulāri atrodoties mūzikas topu virsotnēs un iegūstot dažādas mūzikas balvas, savukārt «YouTube» platformā mūziķi sasnieguši vairāk nekā 120 miljonu skatījumus un vairāk kā 100 000 sekotājus.

Uzmanību!

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19, pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā vai ir derīgs Covid-19 negatīvs analīžu rezultāts.

Pasākumus kopā ar vecākiem varēs arī apmeklēt bērni līdz 12 gadu vecumam, kuri nav vakcinēti, pārslimojuši, un viņiem nebūs jāveic Covid-19 tests.

Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts.

Apmeklētāji aicināti ierasties jau vismaz stundu iepriekš, lai savlaicīgi veiktu sertifikātu vai analīžu rezultātu pārbaudi.

Ātro covid-19 testu būs iespēja veikt arī pasākumā uz vietas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais