Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 14. līdz 20. augustam

© Publicitātes foto

5.lapa

Tutas vasaras ceļojums desmit Latvijas pilsētās

Publicitātes foto

Bērnu iemīļotā seriāla «Tutas lietas» galvenā varone Tuta (Latvijas Nacionālā teātra aktrise Liene Sebre) vasaras nogalē ar koncertu «Vasaras ceļojums» viesosies desmit Latvijas pilsētās.

Koncertos skanēs oriģināldziesmas no seriāla «Tutas lietas», kas vedīs gan uz jūru, gan mežu, gan vecmāmiņas dārzu, gan ļaus kārtīgi izdejoties un izvingroties. Koncertā Tutai pievienosies arī viņas draugi - lielā Lapsa un Feneks, mūziķu grupa, kā arī Tutas dziesmu autore - Amsterdamā dzīvojošā latviešu komponiste, dziedātāja un pianiste Laura Polence.

«Mums ir liels prieks, ka Tutu un viņas draugus iemīļojuši tik daudzi Latvijas bērni. Un vēl lielāks prieks par to, ka tik daudzus no viņiem Tuta šovasar apciemos, sagādājot ne tikai priecīgus brīžus, bet arī neaizmirstamu un muzikāli augstvērtīgu piedzīvojumu, kas gatavots īpaši pašiem mazākajiem skatītājiem un klausītājiem,» stāsta «Tutas lietu» veidotāja Marta Selecka.

Koncerti, kas ilgs 45 minūtes un būs piemēroti arī vismazākajiem skatītājiem, gaidāmi Saldus Kalnsētas parka estrādē (svētdien, 15. augustā), Valmierā, Jāņparkā (20. augustā), Saulkrastu brīvdabas estrādē (24. augustā), Rēzeknē, Latgales vēstniecībā «Gors» (28. augustā), Ventspilī, Teātra namā «Jūras vārti» (29. augustā), Jelgavā, koncertzālē «Mītava» (1. septembrī), Siguldas pilsdrupu estrādē (2. septembrī), Ikšķiles brīvdabas estrādē (3. septembrī), Vidzemes koncertzālē «Cēsis» (4. septembrī) un Rīgā, «Hanzas Peronā» (5. septembrī).

Uzmanību!

Biļete nepieciešama katram apmeklētājam, neatkarīgi no vecuma.

Koncertu varēs apmeklēt cilvēki, kuri ir vakcinējušies pret Covid-19; pēdējā pusgada laikā pārslimojuši Covid-19; pēdējo 48 stundu laikā veikuši Covid-19 testu un tas ir negatīvs; pēdējo 6 stundu laikā veikuši Covid-19 ātro antigēna testu un tas ir negatīvs.

Pasākumu kopā ar vecākiem varēs apmeklēt arī bērni līdz 12 gadu vecumam, kuri nav vakcinēti, pārslimojuši, un viņiem nebūs jāveic Covid-19 tests.

Apmeklējot koncertu, būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, Covid-19 sertifikāts vai analīžu rezultāti.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais