Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 24. līdz 30. jūlijam

© Publicitātes foto

6.lapa

Muzikāls pikniks skvērā pie «Lielā dzintara»

Publicitātes foto

Sestdien, 24. jūlijā, pulksten 21 Liepājas koncertzāle «Lielais dzintars» liepājniekus un vēju pilsētas viesus aicina uz muzikālu pikniku skvērā iepretim koncertzāles ieejai.

Pasākuma laikā apmeklētāji bezmaksas brīvdabas koncertā varēs piedzīvot Liepājas Simfoniskā orķestra kamersastāvu performances, uzzināt par koncertzāles sagatavoto topošās sezonas piedāvājumu, kā arī iegādāties biļetes par īpašām iepazīšanās cenām.

Muzikālais pikniks būs pasākumu cikla «Skan visa Liepāja!» noslēdzošais notikums. Dienas programmu veido performances 15 minūšu garumā, bet mini festivāla kulminācija gaidāma pulksten 21, kad mūziķi vienosies kopīgā, teju divu stundu ilgā programmā, kas pāri pilsētai izskanēs no koncertzāles «Lielais dzintars» balkona. Vakara koncertu apmeklētāji vērot aicināti ģimenes vai draugu lokā, ērti iekārtojoties skvērā iepretim koncertzāles ieejai. Par noskaņu rūpēsies vakara vadītājs Kaspars Kārkliņš.

«Skan visa Liepāja!» noslēguma koncerta laikā klausītāji tiksies ar jau iemīļotiem Liepājas Simfoniskā orķestra mūziķiem, kuri apvienojušies dažādos kamersastāvos. Ar vasarīgu un izsmalcinātu koncertprogrammu - no klasikas līdz džezam - klausītājus sveiks «Kurland Quintet», Liepājas Stīgu kvartets, Metāla pūšamo instrumentu kvintets, Liepājas Mežragu kvartets un Liepājas Stīgu kvintets.

Ieeja pasākumā ir bez maksas. Norises ilgums - līdz pulksten 23.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais