Neatkarīgā iesaka: TOP10 notikumi kultūrā no 9. līdz 15. janvārim

© Publicitātes foto

6.lapa

Samanta Tīna LTV «Z studijā»

Latvijas Televīzija (LTV) arī Jaunajā gadā turpina pērn uzsākto koncertu sēriju «Z studijā». Sestdien, 9. janvārī, pulksten 21.15 šo sezonu uzsāks aizvadītā gada konkursa «Supernova» uzvarētāja Samanta Tīna.

Ar enerģisku un jaudīgu programmu koncertcikla turpinājumu atklās Samanta Tīna. Koncertā skanēs gan «Still Breathing» - dziesma, ar ko Samanta triumfēja konkursā «Supernova», gan aizvadītā gada nogalē izdotie singli «Tikai romāns», «Mēs vairs nē» un «Man nesanāk», ko Samanta izpildīs kopā ar Marku Rivu, kā arī citas kompozīcijas latviešu valodā.

Šobrīd mūziķe aktīvi strādā pie dziesmas, ar ko šogad, ja pandēmijas ierobežojumi neieviesīs jaunas korekcijas, varēs startēt Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Pērn konkurss drošības apsvērumu dēļ tika pārcelts, un organizatori deva atļauju pārceltajā konkursā startēt mūziķiem, kuri izcīnījuši tiesības pārstāvēt savu valsti, taču, atbilstoši Eirovīzijas noteikumiem, mūziķi nedrīkstēs startēt ar pagājušajam gadam sarakstīto dziesmu. Tāpat Samanta gatavojas pavasarī izdot savu mini albumu jeb EP.

Pirms koncerta dziedātāju uz īsu sarunu aicinās LTV raidījumu vadītāja Kristīne Komarovska.

*«Koncertu Z studijā. Samanta Tīna» būs iespējams vērot arī LTV un «replay.lv» «Facebook» lapās.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais