Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 2. līdz 8. janvārim

© Publicitātes foto

10.lapa

Samanta Tīna krāšņā videoklipā

Īpašu pārsteigumu saviem klausītājiem pagājušā gada pašā izskaņā sagādāja populārā dziedātāja Samanta Tīna - klajā nākusi viņas jaunākā dziesma «Tikai romāns». Līdz ar jauno skaņdarbu dziedāta prezentējusi arī tās videoklipu.

Dziesmas «Tikai romāns» teksts tapis jau 2019. gadā, un tā vēsta par pāra attiecībām, kad viena no pusēm dzīvo ilūzijā par to, ka ir atrasts īstais un vienīgais, kamēr otrai tā ir tikai īslaicīga aizraušanās. Dziesmas vārdu autore ir pati Samanta Tīna, mūziku sarakstījis Ingars Viļums, ar kuru dziedātāja veiksmīgi sadarbojusies jau iepriekš, bet video versijas operators ir Ritvars Bluka.

«Manuprāt, šī ir aktuāla tēma un mūsdienās aizvien biežāk sastopams attiecību modelis,» domā Samanta Tīna. «Mēs visi kādreiz esam nonākuši situācijā, kad sastopam cilvēku, ar kuru piedzīvojam tādu jūtu ķīmiju, kādu iepriekš nekad neesam izjutuši un vēlamies ticēt ilūzijai, ka šī mīlestība ir īsta, patiesa un tā vienīgā, ko esam ilgi meklējuši. Tomēr kādā brīdī nākas sastapties ar realitāti un saprast, ka otram neesi vienīgā, un šis ir bijis tikai kārtējais piedzīvojums un īslaicīgs romāns. Ar savu dziesmu vēlos aicināt tos, kuri nonākuši šādu toksisku attiecību gūstā, nemeklēt attaisnojumu otra rīcībai, piedodot un melojot paši sev, bet mīlēt un cienīt sevi, un šādām attiecībām, ja tas nav apzināti un pašmērķīgi, pielikt punktu. Neesiet izklaides objekts!» aicina dziedātāja.

Samanta Tīna stāsta, ka neviena no videoklipā redzamajām sievietēm nav profesionāla aktrise, taču visas savos tēlos iejutušās nevainojami. «Man bija svarīgi katru videoklipa varoni atlasīt pašai, tāpēc atlases konkursu veicu ar sociālās platformas «Instagram» palīdzību. Atsaucība bija ļoti liela - pieteicās sievietes no visas Latvijas. Rezultātā tika atlasītas astoņas videoklipa varones, kuras es pirmo reizi klātienē sastapu tikai filmēšanas dienā. Biju ļoti priecīga par to, ka visas dzīvē izskatījās tā, kā iesūtītajās fotogrāfijās, un filmēšanas laikā iejutās tēlā kā profesionālas aktrises! Savukārt, videoklipa galvenās vīrieša lomas atveidotāju atradu ar draugu palīdzību. Edmunds ir profesionāls modelis, kurš pārzina savu darbu, tāpēc viņam perfekti izdevās iejusties sliktā puiša tēlā - katrs skatiens un kustība viņam izdevās tieši tā, kā es to biju iztēlojusies, radot šī video stāsta ideju!»

Dziesma drīzumā būs pieejama «Spotify», «iTunes», «Deezer» un citās mūzikas straumēšanas vietnēs.

*Saite uz dziesmas videoklipu šeit.

Pasākumi

Teju vai neticama ziņa – jau šoruden pie saviem daudzskaitlīgajiem cienītājiem atgriežas tradīcijām bagātais mūzikas un mākslas festivāls “Bildes”, kas bija iepauzējis uz četriem gadiem un kura sakarā nekas neliecināja, ka šogad tas varētu atdzimt! Tiesa, nebija ne mazāko šaubu, ka uzņēmīgā “Bilžu” “māte” Tija Auziņa festivālu atjaunos, taču neticējās, ka tas notiks tik spēji un tik drīz – festivāls sāksies jau pēc mēneša!

Svarīgākais