"Riga Food" ‒ gastronomiski ceļojumi, neizbraucot no Latvijas

GODA VIETĀ - MAIZE. Arī šoreiz “Riga Food” izstādē būs Latvijā cepta maize un citi gardumi, ko būs sarūpējis “Saldus maiznieks”, “Hanzas maiznīca”, “Lāči”, “N. Bomja maiznīca Lielezers”, “Dona” un citi uzņēmumi © Publicitātes foto

2.lapa



Uzcep maizīti un cepumus pats

Publicitātes foto

BIY (bake it yourself) maize ir kukulītis burciņā jeb iespēja gardo "SimMaizi" izcept pašam un izbaudīt, kā tikko ceptas maizītes aromāts piepilda māju. Un, protams, mieloties uzreiz, tikko tā izņemta no krāsns ‒ ēst karsti kūpošu ar sviestu, kas pamazām zeltainām tērcītēm tek pa garoziņu. Burciņā pieejama "Klasiskā SimMaize" un "Melnā SimMaize". Komplektā ietilpst burka ar sausajām maizes sastāvdaļām, burciņa ar ieraugu, mēģene ar piramīdpārslu sāli, ko pirms cepšanas pārkaisīt kukulītim, un pamācība, kā to visu salikt kopā. Izstādē "SimMaize" dabiskā ierauga maizīti varēs nogaršot un iegādāties Rīgas plānošanas reģiona ekspozīcijā.

"RichBerry" izstādē pirmo reizi plašākai auditorijai demonstrēs divus jaunus produktus: bezglutēna un bezalergēnu ķirbju sēklu miltu maisījumu maizes mīklas pagatavošanai un bezglutēna ķirbju sēklu miltu maisījumu sviesta cepumu mīklas pagatavošanai. Cepumu mīklai ir trīs veidi: klasiskie sviesta cepumi, sviesta cepumi ar kakao un sviesta cepumi ar kakao un šokolādes gabaliņiem. Visi jaunie produkti veidoti tā, lai pircējam piedāvātu jau gatavu maisījumu, no kura īsā laikā pagatavot veselīgu un gardu ēdienu mājas apstākļos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Lasāmgabali

Pāris dienas pēc Jaunā Rīgas teātra uzveduma “Arkādija” pirmizrādes tās režisors un teātra mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis sociālajos tīklos formulēja izrādes vēstījumu “par entropiju un fizikas likumiem: Kurš vēl neredz, ka Latvija nu ir pārliecinoši iegājusi Nāves spirālē?”

Svarīgākais