"Riga Food" ‒ gastronomiski ceļojumi, neizbraucot no Latvijas

GODA VIETĀ - MAIZE. Arī šoreiz “Riga Food” izstādē būs Latvijā cepta maize un citi gardumi, ko būs sarūpējis “Saldus maiznieks”, “Hanzas maiznīca”, “Lāči”, “N. Bomja maiznīca Lielezers”, “Dona” un citi uzņēmumi © Publicitātes foto

3.lapa

Latviešu dželato vafeļu glāzītē

Publicitātes foto

Itāļu dželato ir bioloģisks produkts bez glutēna un bez laktozes. Arī latviešiem tāds ir! "Bendiku piena aitas" un z/s "Virbotnes" gatavo saldējumu no aitu piena, kas ir ne tikai veselīgs, bet arī ļoti gards. Tas satur daudz proteīna, minerālvielas, nepiesātinātās taukskābes, un tam nav specifiskas garšas. Gatavojot saldējumu, aitu pienam tiek pievienotas pašu audzētas vai no zemniekiem iepirktas ogas. Latviešu dželato vafeļu glāzītē var nogaršot "Riga Food 2020" inovāciju stendā un Rīgas plānošanas reģiona ekspozīcijā!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Lasāmgabali

Acīs riesās laimes asaras, kad lidmašīna pacēlās no Rīgas lidostas skrejceļa. Es atkal braucu uz savu mīļo Itāliju. Austiņās skanēja dziesma “Chi vediamo a casa”, latviski tas nozīmē – tiksimies mājās. Vienmēr, kad braucu uz Itāliju, ir bijusi sajūta, it kā es atgrieztos mājās.

Svarīgākais