Komentāri: Čakša uzskata, ka Latvija izglītības kvalitātē var pārspēt Igauniju

Varis Akotiņš

Konkrētās auzās ar JV padauzu Čakšu!

17.jun 2023 Atbildēt
PaulaFox

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

19.jun 2023 Atbildēt
Andris Avots

Cien. Čakšas kdze, ko smēķējam?

17.jun 2023 Atbildēt
viesis

Kamēr mums būs tādi ministri kā Čakšas kundze, kura uzskata ka trīs bērnu audzināšana dod pietiekošu kvalifikāciju izglītības ministra amatam, tikmēr mēs neko nepanāksim, nemaz nerunājot par apsteigšanu..... Arvien skaidrāks kļūst secinājums ka Latvijas atpalicības galvenais cēlonis ir kliedzoša nekompetence valdības līmenī. Kamēr tas nemainīsies, par Igaunijas līmeņa sasniegšanu nav ko sapņot pat atsevišķās jomās, nemaz nerunājot kopumā :(((((((

17.jun 2023 Atbildēt
Andris Avots

Varu Jums tikai piekrist, man bija slinkums visu tik preciizi aprakstiit...

18.jun 2023 Atbildēt
Andris Avots

Diemzheel tas attiecas ne tikai uz izgliitiibu,,,

18.jun 2023 Atbildēt
viesis

Un, mjā, uzzināju bišķi vairāk par plānoto reformu.... nezinu, ko viņi tur ir sapīpējušies, bet tas ir reāls murgs. Izskatās ka Čakša ir izlēmusi daļu bērnu reģionos atstāt bez izglītības, jo citādāk šo skolu tīkla sagraušanu nav iespējams uztvert...... "reformatore"...... bet neko citu jau no Vienotības nav ko gaidīt.

18.jun 2023 Atbildēt
Kalamburs

Čakša tikai atspoguļo "jenotu" uzdevumu - atbrīvot šo zemes pleķīti no aborigēniem. Viss ir pagalam vienkārši - jebkuram globālistam vai liberālsociālistam, kā traucēklis ir gudra, vienota nācija. Tad nu jenotiņi raujas vaiga sviedros, lai Latvijā ieviestu "kvalitatīvu izglītību". Mērķis jau nav tikai skolu slēgšana, mērķis ir arī "pareizo skolotāju" klājiens pāri tam visam, jo nav noslēpums, ka lauku skolās valda nepareizais, pretliberastu noskaņojums.

18.jun 2023 Atbildēt
Kalamburs

Ja ar 'izglītības kvalitāte' tiek domātas vienotā unisonā dūcošas neizglītotu aborigēnu masas, kuras gatavas saplosīt katru, kurš atļausies bilst kaut zilbi pret liberālsociķu plāniem un rīcību, tad - jā.

18.jun 2023 Atbildēt
Ādolfs Nāks

Kā no ZZS pārmuka uz JV, tad e-veselības izpļenderētie (nozagtie) miljoni vairs nav aktuāli?

18.jun 2023 Atbildēt

Komentēt