Komentāri: Kas jāpievieno kotletēm, lai tās būtu mīkstas?

bezkaunīgais sivēns

Var likt klāt arī banānus un būs vēl mīkstākas.

2.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Baltmaizi kotletēm nedrīkst mērcēt pienā. Maize jāatmiekšķē ūdenī.

2.feb 2022 Atbildēt
Valda Petere

Ēdamkaroti majonēzi jāpievieno mīkstuma!

2.feb 2022 Atbildēt
Aivars Ezerlīcis

belnovosti.by- lūk, no kā NRA gūst info par visām lietām???

2.feb 2022 Atbildēt
Raivo Briedis

Un olas 2 gab. nokrāsojam un gaidām Lieldienas!!! :)

2.feb 2022 Atbildēt
Fertelis

Kukurūzas miltiem noteikti vajadzīga palmu eļļa ! 😎

2.feb 2022 Atbildēt
Usaler Roskanov

Kas jāpievieno kotletēm, lai tās būtu mīkstas?

Vate.

4.feb 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Noteikti jau buljons- buljona kubiņi. Bez tiem ēdiens nav ēdams.

4.feb 2022 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Tak tu droši vien piemīz un tad rij,jo tikai tik tālu sniedzas tavas prāta spējas.Ja jau kubiņus buljona rij.

4.feb 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Sarmite Nikitina

Nikitina, dīvainas tev tās fantāzijas. Nerātna meitene esi :)))

4.feb 2022 Atbildēt
Juris atbilde Dzēsts lietotājs

Ja gribi sūlīgu kotleti, tad es masai pievienoju olas uz 0,5 kg 100 gr, pārējo pēc pašu vēlēšanās. Nekad kotletes necep eļļā, eļļa padara kotletes sausas un cietas.

5.feb 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzēsts lietotājs

Vinai ir divainas fantazija, te jau beitam waxseri jasmejas - Slims emigrantu izdzimtenis, bēdzis no Latvijas, lai izvairītos no kriminālatbildības par mirušā tēva līķa apgānīšanu

5.feb 2022 Atbildēt
Gilberts Mats

šnicele skaitās laikam tā pati kotlete. Tak lūk, neko garšīgāku par parastu šniceli prastā padomju ēdnīcā, no kotletēm neesmu ēdis. Až siekala ieskrēja mutē.

5.feb 2022 Atbildēt
Juris Millers

Es cepu kotletes pēc manas mātes paņēmiena un visiem tās ir bijušas brīnumgardas. Ņemu kilo cūkas šķiņķa , nule septiņi kilo liellopa šķiņķa , samaļ un 4 olas , melnie piperi . sāls , smalki rīvētas vircas un normāla baltmaize , mercēta ūdenī. 2 krietni sīpoli un 4 labas čiploku daiviņas , viss samalts un izmaisīts , noturēts 8 st ledusskapī , vai vēsā telpā .Uz straujas uguns apcep viegli brūnas , liec sautējamajā pannā , tad visu kārtojumu pārlej ar to ko ar ūdeni no pannas nolēji , liec cepeškrāsnī ar 200 gradiem 15- 20 min ... viss gatavs , Buljonam piemaisu bīdeļmiltu putriņu ūdenī šķaidītu , kad uzvārās piesper saldu krejumu ... cel galdā , ciemiņi nebeigs slavēt! Piedevām der mazkartupelīši ar visu mizu cepti cepeškrāsni , derēs arī rīsi vai labi pagatavoti griķi , bet tas jau ir cits stāsts. No šīs porcijas pusdienām pietiks vismaz 6 piaugušajiem un 4 sīčiem, garantēju !

5.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Juri, es Tavu tekstu nokopēšu un izprintēšu savām vajadzībām. Vai drīkst?

6.feb 2022 Atbildēt

Komentēt