Baltmaizi kotletēm nedrīkst mērcēt pienā. Maize jāatmiekšķē ūdenī.
Ēdamkaroti majonēzi jāpievieno mīkstuma!
belnovosti.by- lūk, no kā NRA gūst info par visām lietām???
Un olas 2 gab. nokrāsojam un gaidām Lieldienas!!! :)
Kukurūzas miltiem noteikti vajadzīga palmu eļļa ! 😎
Kas jāpievieno kotletēm, lai tās būtu mīkstas?
Vate.
Noteikti jau buljons- buljona kubiņi. Bez tiem ēdiens nav ēdams.
Tak tu droši vien piemīz un tad rij,jo tikai tik tālu sniedzas tavas prāta spējas.Ja jau kubiņus buljona rij.
Nikitina, dīvainas tev tās fantāzijas. Nerātna meitene esi :)))
Ja gribi sūlīgu kotleti, tad es masai pievienoju olas uz 0,5 kg 100 gr, pārējo pēc pašu vēlēšanās. Nekad kotletes necep eļļā, eļļa padara kotletes sausas un cietas.
Vinai ir divainas fantazija, te jau beitam waxseri jasmejas - Slims emigrantu izdzimtenis, bēdzis no Latvijas, lai izvairītos no kriminālatbildības par mirušā tēva līķa apgānīšanu
šnicele skaitās laikam tā pati kotlete. Tak lūk, neko garšīgāku par parastu šniceli prastā padomju ēdnīcā, no kotletēm neesmu ēdis. Až siekala ieskrēja mutē.
Es cepu kotletes pēc manas mātes paņēmiena un visiem tās ir bijušas brīnumgardas. Ņemu kilo cūkas šķiņķa , nule septiņi kilo liellopa šķiņķa , samaļ un 4 olas , melnie piperi . sāls , smalki rīvētas vircas un normāla baltmaize , mercēta ūdenī. 2 krietni sīpoli un 4 labas čiploku daiviņas , viss samalts un izmaisīts , noturēts 8 st ledusskapī , vai vēsā telpā .Uz straujas uguns apcep viegli brūnas , liec sautējamajā pannā , tad visu kārtojumu pārlej ar to ko ar ūdeni no pannas nolēji , liec cepeškrāsnī ar 200 gradiem 15- 20 min ... viss gatavs , Buljonam piemaisu bīdeļmiltu putriņu ūdenī šķaidītu , kad uzvārās piesper saldu krejumu ... cel galdā , ciemiņi nebeigs slavēt! Piedevām der mazkartupelīši ar visu mizu cepti cepeškrāsni , derēs arī rīsi vai labi pagatavoti griķi , bet tas jau ir cits stāsts. No šīs porcijas pusdienām pietiks vismaz 6 piaugušajiem un 4 sīčiem, garantēju !
Juri, es Tavu tekstu nokopēšu un izprintēšu savām vajadzībām. Vai drīkst?
Var likt klāt arī banānus un būs vēl mīkstākas.