8 ēdienu gatavošanas ieradumi, kurus uztura speciālisti iesaka pārtraukt

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Vienmēr ēst vienu un to pašu

Uztura speciāliste Hilarija Sīsere uzsver, ka ir ļoti daudz iespēju, kā dažādos veidos pagatavot vienu un to pašu produktu, piemēram, ja negaršojot svaigi burkāni, tos var cept olīveļļā ar svaigiem garšaugiem. Jaunu ēdienu izmēģināšana ne tikai paplašinās garšu kārpiņu horizontus, bet arī papildinās ēdienkarti ar uzturvielām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Kad mājās aizķērušies pārgatavojušies banāni un nav vēlēšanās cept kaut ko sarežģītu, šis deserts ir ideāls glābiņš. Vajadzīgas tikai četras dabīgas sastāvdaļas, nav jālieto cepeškrāsns, un rezultāts – maigs, salds, veselīgāks nekā klasisks kēkss. Ar recepti dalās “All recepes”.