8 ēdienu gatavošanas ieradumi, kurus uztura speciālisti iesaka pārtraukt

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Vienmēr ēst vienu un to pašu

Uztura speciāliste Hilarija Sīsere uzsver, ka ir ļoti daudz iespēju, kā dažādos veidos pagatavot vienu un to pašu produktu, piemēram, ja negaršojot svaigi burkāni, tos var cept olīveļļā ar svaigiem garšaugiem. Jaunu ēdienu izmēģināšana ne tikai paplašinās garšu kārpiņu horizontus, bet arī papildinās ēdienkarti ar uzturvielām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Tiem, kas brūnās olas krāso sīpolu mizās, nav jāuztraucas - uz Lieldienu olām nebūs redzams marķējuma zīmogs. Bet, ja olas ir baltas un plānojat tās krāsot gaišās krāsās, marķējums var sabojāt to izskatu. Kā no tā atbrīvoties, stāsta “limon.postimees.ee”.

Svarīgākais