8 kļūdas, ko pieļaujam ēdienu gatavošanā, tos sabojājot

© pexels.com

7.lapa

pexels.com

7. Ķiploka pievienošana pārāk ātri

Ķiploks ātri apdeg, kas liek tam zaudēt garšu. Pievieno ķiploku ēdieniem pēdējo, lai tas neapdegtu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Ikvienam ir gadījies – atver ledusskapi, bet tur esošās salātu lapas izskatās pavisam skumji. Kraukšķīgā svaiguma vietā tās ir kļuvušas mīkstas, savītušas un nešķiet piemērotas ēšanai. Tomēr nesteidzies tās izmest – ir kāds vienkāršs un pārbaudīts triks, kas ļauj atjaunot to sākotnējo kraukšķīgumu! Viss, kas Tev nepieciešams, ir bļoda ar aukstu ūdeni, ledus un citrona šķēlītes, iesaka “thekitchn”.

Svarīgākais