8 kļūdas, ko pieļaujam ēdienu gatavošanā, tos sabojājot

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Pārāk daudz dāžādu produktu likšana uz pannas

Gatavojot maltīti vairākiem cilvēkiem, ir ērti dažādus produktus gatavot kopā uz vienas pannas. Taču tādejādi maltīte var sanākt sausa, jo karstums būs mazāks un līdz ar to gaļa zaudēs savu sulīgumu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Banānu miza bieži vien nonāk atkritumos vai kompostā, taču patiesībā tā ir daudz vērtīgāka, nekā šķiet. Tajā ir vitamīni, minerālvielas un dabīgas vielas, kas noder gan mājās, gan dārzā, gan personīgajā kopšanā. Pirms mizu “atvadāmies” kompostā, varam dot tai otru dzīvi, iesaka “healthline.com”.

Svarīgākais