8 kļūdas, ko pieļaujam ēdienu gatavošanā, tos sabojājot

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Pārāk daudz dāžādu produktu likšana uz pannas

Gatavojot maltīti vairākiem cilvēkiem, ir ērti dažādus produktus gatavot kopā uz vienas pannas. Taču tādejādi maltīte var sanākt sausa, jo karstums būs mazāks un līdz ar to gaļa zaudēs savu sulīgumu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Vasara aicina mūs ārā – dārzā, parkā, pie ezera. Un ko ņemt līdzi? Kaut ko vieglu, sātīgu un tādu, kas labi garšo gan silts, gan atdzisis. Šie pērļu kuskusa salāti ir lielisks piemērs tam, kā vienkārši produkti var pārtapt par izsmalcinātu ēdienu – ideāli piemēroti piknikam, grilēšanai vai vienkārši nesteidzīgai maltītei verandā. Ar recepti dalās “All Recepes”.

Svarīgākais