8 kļūdas, ko pieļaujam ēdienu gatavošanā, tos sabojājot

© pexels.com

5.lapa

pixabay

5. Sviesta pievienošana kartupeļu biezenim

Ja kartupeļu biezenim pievieno aukstu sviestu, kartupeļos esošā ciete nespēj to absorbēt. Labāk sviestu ir uzkarsēt līdz tas ir pilnībā izkusies un tikai tad pievienot kartupeļiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Banānu miza bieži vien nonāk atkritumos vai kompostā, taču patiesībā tā ir daudz vērtīgāka, nekā šķiet. Tajā ir vitamīni, minerālvielas un dabīgas vielas, kas noder gan mājās, gan dārzā, gan personīgajā kopšanā. Pirms mizu “atvadāmies” kompostā, varam dot tai otru dzīvi, iesaka “healthline.com”.

Svarīgākais