8 kļūdas, ko pieļaujam ēdienu gatavošanā, tos sabojājot

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Nepārliecināties, ka zivs pirms gatavošanas ir sausa

Ja zivi liksi uz pannas, kad tā nav pilnībā sausa, tā sāks tvaicēties nevis cepties. Tas nozīmē, ka tā neiegūs zeltainu garozu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Kad saule silda plecus un dienas kļūst garākas, mūsu ķermenis sāk alkst pēc kaut kā viegla, svaiga un uzmundrinoša. Ideāls sabiedrotais būs vienkārši, bet spilgti dārzeņu salāti i īpaši tad, ja tiem pievieno kādu neparastu sastāvdaļu, piemēram, arbūzu vai krēmīgu fetas sieru. Šī recepte ir kā neliels ceļojums uz Vidusjūras piekrasti - svaigs, atsvaidzinošs un pārsteidzošs. Ar recepti dalās “All recepes”.