8 kļūdas, ko pieļaujam ēdienu gatavošanā, tos sabojājot

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Ēdiena cepšana olīveļļā

Ja ēdienu gatavo augstā temperatūrā (kā, piemēram, steiku), tas var iegūt nepatīkamu smaku olīveļļas dēļ. Turklāt sakarstot tā izdala arī toksiskas vielas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Banānu miza bieži vien nonāk atkritumos vai kompostā, taču patiesībā tā ir daudz vērtīgāka, nekā šķiet. Tajā ir vitamīni, minerālvielas un dabīgas vielas, kas noder gan mājās, gan dārzā, gan personīgajā kopšanā. Pirms mizu “atvadāmies” kompostā, varam dot tai otru dzīvi, iesaka “healthline.com”.

Svarīgākais