8 kļūdas, ko pieļaujam ēdienu gatavošanā, tos sabojājot

© pexels.com

8.lapa

pexels.com

8. Pannas neuzsildīšana pirms gatavošanas

Panna pirms gatavošanas vienmēr jāuzsilda, citādi gaļa vai zivs kārtīgi neizcepsies.

Avots

Virtuvē

Ikvienam ir gadījies – atver ledusskapi, bet tur esošās salātu lapas izskatās pavisam skumji. Kraukšķīgā svaiguma vietā tās ir kļuvušas mīkstas, savītušas un nešķiet piemērotas ēšanai. Tomēr nesteidzies tās izmest – ir kāds vienkāršs un pārbaudīts triks, kas ļauj atjaunot to sākotnējo kraukšķīgumu! Viss, kas Tev nepieciešams, ir bļoda ar aukstu ūdeni, ledus un citrona šķēlītes, iesaka “thekitchn”.

Svarīgākais