RECEPTES: Ēdieni Latvijas karoga krāsās

3.lapa

pixabay.com

#PLĀNĀS BIEŠU PANKŪKAS

Sastāvdaļas:

  • 150 ml biešu sulas
  • 2 olas
  • 250 g miltu
  • nedaudz citronu sulas
  • ūdens pēc nepieciešamības
  • 1/2 tk sāls
  • ēdamkarote brūnā cukura
  • eļļa vai sviests cepšanai
  • 400 g jogurts

Pagatavošana:

  1. Biešu sulai pievieno olas, cukuru un sāli;
  2. Pieber miltus un kārtīgi samaisi , lai veidojas bieza masa, izmaisi lai neveidojas kunkuļi;
  3. Lēnām pievieno ūdeni, atšķaidot, līdz plāno pankūku mīklas konsistencei;
  4. Cep pievienojot nedaudz eļļas;
  5. Pasniedz ar jogurtu.

*Recepte no "gardezi.lv"

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.

Svarīgākais