Trīs receptes vienkāršu Halovīna saldumu pagatavošanai

2.lapa

SCANPIX

# ŠOKOLĀDES APELSĪNU ŽELEJA

Sastāvdaļas:

  • 1 l apelsīnu sulas
  • 6 želatīna plāksnes
  • 25 g tumšās šokolādes

Pagatavošana:

  1. Nelielā katlā uzsilda apelsīnu sulu līdz tā gandrīz sāk burbuļot;
  2. Sagatavo želatīnu;
  3. Želatīnu pievieno apelsīnu sulai, ļauj masai nedaudz atdzist;
  4. Sagatavoto masu lej nelielos trauciņos un ievieto uz apmēram 5 stundām ledusskapī;
  5. Izkausē šokolādi;
  6. Sastingušajai apelsīnu želejai virsū klāj nelielu šokolādes kārtu;
  7. Ievieto trauciņus ledusskapī un pasniedz, kad šokolāde sastingusi.

* Recepte no "BBC Food"

Turpinājumu lasi nākamajā lapā