Trīs receptes vienkāršu Halovīna saldumu pagatavošanai

2.lapa

SCANPIX

# ŠOKOLĀDES APELSĪNU ŽELEJA

Sastāvdaļas:

  • 1 l apelsīnu sulas
  • 6 želatīna plāksnes
  • 25 g tumšās šokolādes

Pagatavošana:

  1. Nelielā katlā uzsilda apelsīnu sulu līdz tā gandrīz sāk burbuļot;
  2. Sagatavo želatīnu;
  3. Želatīnu pievieno apelsīnu sulai, ļauj masai nedaudz atdzist;
  4. Sagatavoto masu lej nelielos trauciņos un ievieto uz apmēram 5 stundām ledusskapī;
  5. Izkausē šokolādi;
  6. Sastingušajai apelsīnu želejai virsū klāj nelielu šokolādes kārtu;
  7. Ievieto trauciņus ledusskapī un pasniedz, kad šokolāde sastingusi.

* Recepte no "BBC Food"

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Rudens ir īstais laiks, lai virtuvē radītu brīnumus no sezonas augļiem un dārzeņiem. Āboli, ķirbis un bumbieri ir labi pazīstami ikvienam, taču tie slēpj daudz vairāk iespēju nekā ierastie ievārījumi vai kompoti. Mazliet drosmes, un tradicionālā ievārījuma burka pārvēršas par kulināru piedzīvojumu – saldā un pikantā saspēle rada garšas, kas pārsteigs gan ģimeni, gan viesus. Ar receptēm dalās “Martha Stewart”.

Svarīgākais