Trīs receptes vienkāršu Halovīna saldumu pagatavošanai

3.lapa

pixabay.com

# BALLĪŠU KŪCIŅAS JEB KEIKPOPI

Sastāvdaļas:

  • “Selga” cepumi 24 gb
  • krēmsiers 140 g
  • kanēlis 1tk
  • ēdamkarote izkausēta sviesta
  • ēdamkarote medus
  • šokolāde 200g

Pagatavošana:

  1. Sadrupina cepumus. Pievieno krēmsieru, izkausētu sviestu, medu un kanēli - kārtīgi samaisa;
  2. No masas uztaisa bumbiņas, saliek uz paplātes un liek ledusskapī uz 1 h;
  3. Izkausē šokolādi ūdens peldē. Kociņa galu iemērcē šokolādē un tad iesprauč katrā bumbiņā pa vienam. Ļauj nostiprināties (var ielikt ledusskapī uz 10 min);
  4. Tad katru bumbiņu mērcē izkausētā šokolādē un apber ar kādu dekoru. Liec ledusskapī, līdz šokolādes kārta sacietē.

* Recepte "Mans Rimi"