7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst, kad tiem beidzies derīguma termiņš

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Zivis

Arī svaigas zivis ir pakļautas baktērijām līdzīgi kā svaiga gaļa, tāpēc tās jāpagatavo maksimums divu dienu laikā pēc to nopirkšanas. Ja tomēr zivis gribas uzglabāt, tās jāietin speciālā papīrā, kas tās saldētavā pasargās no mitruma un tad tās var uzglabāt pat trīs mēnešus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.