7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst, kad tiem beidzies derīguma termiņš

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Zivis

Arī svaigas zivis ir pakļautas baktērijām līdzīgi kā svaiga gaļa, tāpēc tās jāpagatavo maksimums divu dienu laikā pēc to nopirkšanas. Ja tomēr zivis gribas uzglabāt, tās jāietin speciālā papīrā, kas tās saldētavā pasargās no mitruma un tad tās var uzglabāt pat trīs mēnešus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Ērces ir mazas, zirnekļveidīgas radības, kuras var pārnēsāt slimības, piemēram, Laimas slimību un ērču encefalītu. Tās barojas ar putnu un zīdītāju, tostarp cilvēku, asinīm. Lai pasargātu sevi, svarīgi ir vakcinēties pret ērču encefalītu. Bet kā rīkoties, ja ērce ir jau piesūkusies? To svarīgi ir pareizi noņemt!

Svarīgākais