7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst, kad tiem beidzies derīguma termiņš

© pexels.com

7.lapa

pexels.com

7. Gaļas delikateses

Šāda veida gaļa, kas iegādāta svaigās gaļas veikalā, jāapēd trīs līdz piecu dienu laikā. Ja tā ir bijusi iesaiņota, tad tā var izturēt divas nedēļas ilgāk, taču, ja iepakojums nav atvērts, citādi uz to attiecas tieši tāds pats likums. Šāda gaļa ir uzņēmīga pret noteikta veida baktērijām, kas vairojas arī aukstā vidē. Turklāt tās nevar redzēt, sagaršot vai saost.

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais