7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst, kad tiem beidzies derīguma termiņš

© pexels.com

5.lapa

pexels.com

5. Svaigās sulas iepakojumos

Šādas sulas jāizdzer uzreiz pēc nopirkšanas, jo pretstatā pasterizētām sulām, kurās pasterizēšanas procesā ir iznīcinātas baktērijas, kas pagarina to glabāšanas laiku, neapstrādātās sulas ir daudz vairāk pakļautas baktēriju iedarbībai.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.