7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst, kad tiem beidzies derīguma termiņš

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Svaiga gaļa

Ar svaigu gaļu jābūt uzmanīgiem- to vai nu jāgatavo uzreiz pēc nopirkšanas, vai jāsaldē. Svaigā gaļā ir daudz baktēriju, tāpēc ir ļoti svarīgi to pagatavot attiecīgā temperatūrā, lai pasargātu sevi no tām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais