Ar svaigu gaļu jābūt uzmanīgiem- to vai nu jāgatavo uzreiz pēc nopirkšanas, vai jāsaldē. Svaigā gaļā ir daudz baktēriju, tāpēc ir ļoti svarīgi to pagatavot attiecīgā temperatūrā, lai pasargātu sevi no tām.
D vitamīns ir būtisks mūsu veselībai, lai justos, izskatītos un būtu veseli. Tā deficīts var izpausties dažādi. Lūk, daži piemēri tam, kādas pazīmes var liecināt par to, ka nepieciešams ar steigu lietot papildus D vitamīnu!
Par to, kāpēc šī valdība ir iestigusi un kāpēc premjerei Siliņai ir nesekmīgs vērtējums, par to, kāpēc ministri valdības sēžu laikā “sēž” telefonos un kāpēc Briškens ir ideāls ministrs – un vēl par daudz ko citu intervijā ar politologu Filipu Rajevski.