7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst, kad tiem beidzies derīguma termiņš

© pexels.com

2.lapa

pexels.com

2. Mērces burkās

Varētu šķist, ka kečups, majonēze vai sinepes, kas iepakotas burkās ir mūžīgas, taču patiesībā, tiklīdz to vāki reiz ir atvērti, jāņem vērā to derīguma termiņš, norāda uztura speciālists Krendals. Ar nazi smērējot, piemēram, sinepes uz maizes, līdz ar naža iemērkšanu burkā, tās saturam piekļūst baktērijas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais