7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

© pexels.com

5.lapa

pexels.com

5. No pagatavotiem spinātiem iegūstam vairāk kalcija

Spināti ir bagāti ar vērtīgām uzturvielām, taču mūsu organisms absorbē vairāk kalcija, ja tie būs pagatavoti, apgalvo ārste Džūlija Estlika. Tā notiekot, jo spinātos ir daudz skābeņskābes, kas bloķē dzelzs un kalcija absorbciju. Gatavojot spinātus, šis elements brūk.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Alkoholiķis ir cilvēks, kurš lieto alkoholiskos dzērienus pārmērīgā daudzumā, nespēj to kontrolēt un pats saviem spēkiem nespēj atteikties no grādīgo dzērienu malkošanas. Nav definēts viens alkoholisma cēlonis, kuru varētu attiecināt uz visiem, kas slīgst atkarībā. Alkohola atkarību var veicināt dažādi faktori. Šoreiz aplūkosim piecus faktorus, kuri var veicināt atkarību no alkohola!

Svarīgākais