7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Burkāni ir veselīgi, pagatavoti - veselīgāki

Pārsteidzoši, bet burkāni, kuri ir bagāti ar beta karotīnu, kļūst vēl veselīgāki, kad tos pagatavojam. Šim dārzenim patīk karstums un, piemēram, vārīšana rada tajā vēl vairāk beta karotīna.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Ērces ir mazas, zirnekļveidīgas radības, kuras var pārnēsāt slimības, piemēram, Laimas slimību un ērču encefalītu. Tās barojas ar putnu un zīdītāju, tostarp cilvēku, asinīm. Lai pasargātu sevi, svarīgi ir vakcinēties pret ērču encefalītu. Bet kā rīkoties, ja ērce ir jau piesūkusies? To svarīgi ir pareizi noņemt!