7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Burkāni ir veselīgi, pagatavoti - veselīgāki

Pārsteidzoši, bet burkāni, kuri ir bagāti ar beta karotīnu, kļūst vēl veselīgāki, kad tos pagatavojam. Šim dārzenim patīk karstums un, piemēram, vārīšana rada tajā vēl vairāk beta karotīna.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pastāvīgs nogurums, pat pēc šķietami laba miega. Miglains prāts, nevēlēšanās socializēties, grūtības koncentrēties, zems enerģijas līmenis – šie simptomi var šķist normāli mūsdienu aizņemtajā ikdienā. Tomēr tie var liecināt arī par kaut ko dziļāku – par stāvokli, ko sauc par hroniska noguruma sindromu jeb funkcionālu izsīkumu. Lūk, kā atpazīt, vai tas attiecas arī uz tevi, raksta “Healthline.com” speciālisti.

Svarīgākais