7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Svaigos tomātos ir vairāk C vitamīna, tomātu zupā - antioksidantu

Esam pieraduši ēst svaigus tomātus un jā - tie ir bagāti ar C vitamīnu. Taču eksperti apgalvo, ka gatavotos tomātos ir vairāk likopēna, kas var būt spēcīgāks antioksidants par C vitamīnu. Turklāt pagatavotu tomātu organismam būs vieglāk pārstrādāt.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Alkoholiķis ir cilvēks, kurš lieto alkoholiskos dzērienus pārmērīgā daudzumā, nespēj to kontrolēt un pats saviem spēkiem nespēj atteikties no grādīgo dzērienu malkošanas. Nav definēts viens alkoholisma cēlonis, kuru varētu attiecināt uz visiem, kas slīgst atkarībā. Alkohola atkarību var veicināt dažādi faktori. Šoreiz aplūkosim piecus faktorus, kuri var veicināt atkarību no alkohola!

Svarīgākais