7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Svaigos tomātos ir vairāk C vitamīna, tomātu zupā - antioksidantu

Esam pieraduši ēst svaigus tomātus un jā - tie ir bagāti ar C vitamīnu. Taču eksperti apgalvo, ka gatavotos tomātos ir vairāk likopēna, kas var būt spēcīgāks antioksidants par C vitamīnu. Turklāt pagatavotu tomātu organismam būs vieglāk pārstrādāt.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

D vitamīns ir būtisks mūsu veselībai, lai justos, izskatītos un būtu veseli. Tā deficīts var izpausties dažādi. Lūk, daži piemēri tam, kādas pazīmes var liecināt par to, ka nepieciešams ar steigu lietot papildus D vitamīnu!

Svarīgākais