7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

© pexels.com

2.lapa

pexels.com

2. Svaigās sēnēs vairāk B vitamīna, pagatavotās - mazāk toksīnu

Lai gan sēnes pēc pagatavošanas var zaudēt B vitamīnu, ir arī vairāki labumi, ko tās iegūst no karstuma. Pirmkārt, svaigas sēnes ir kā sūkļi un var absorbēt toksīnus, kas tiek iznīcināti gatavošanas procesā.

Otrkārt, gatavošanas laikā palielinās antioksidantu daudzums sēnēs, ko mūsu organismam ļoti vajag.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

D vitamīns ir būtisks mūsu veselībai, lai justos, izskatītos un būtu veseli. Tā deficīts var izpausties dažādi. Lūk, daži piemēri tam, kādas pazīmes var liecināt par to, ka nepieciešams ar steigu lietot papildus D vitamīnu!

Svarīgākais