7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

© pexels.com

Šos produktus biežāk esam raduši ēst svaigus, taču izrādās, ka pagatavoti tie ir vēl veselīgāki.

pexels.com

1. Svaigā maizē ir vairāk antioksidantu, bet grauzdiņi veselīgāki diabēta slimniekiem

Grauzdiņos ir mazāks glikēmiskais indekss, kas ietekmē cukura līmeni asinīs, bet visvairāk antioksidantu un folātu ir tieši skābmaizē.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

D vitamīns ir būtisks mūsu veselībai, lai justos, izskatītos un būtu veseli. Tā deficīts var izpausties dažādi. Lūk, daži piemēri tam, kādas pazīmes var liecināt par to, ka nepieciešams ar steigu lietot papildus D vitamīnu!

Svarīgākais