7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

© pexels.com

Šos produktus biežāk esam raduši ēst svaigus, taču izrādās, ka pagatavoti tie ir vēl veselīgāki.

pexels.com

1. Svaigā maizē ir vairāk antioksidantu, bet grauzdiņi veselīgāki diabēta slimniekiem

Grauzdiņos ir mazāks glikēmiskais indekss, kas ietekmē cukura līmeni asinīs, bet visvairāk antioksidantu un folātu ir tieši skābmaizē.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais