7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

© pexels.com

Šos produktus biežāk esam raduši ēst svaigus, taču izrādās, ka pagatavoti tie ir vēl veselīgāki.

pexels.com

1. Svaigā maizē ir vairāk antioksidantu, bet grauzdiņi veselīgāki diabēta slimniekiem

Grauzdiņos ir mazāks glikēmiskais indekss, kas ietekmē cukura līmeni asinīs, bet visvairāk antioksidantu un folātu ir tieši skābmaizē.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Lai gan gāzu izdalīšanās un atraugas ir dabiski veidi, kā ķermenis var atbrīvoties no liekā gaisa, kas nokļuvis zarnās, pārmērīga gāzu veidošanās var būt neērta vai pat sāpīga. Ir ēdieni un dzērieni, kas var pastiprināt gāzu veidošanos un vēdera uzpūšanos. 

Svarīgākais