5 ēdieni, kurus maldīgi mēdzam uzskatīt par neveselīgiem

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Kviešu milti

Kopš modē nākusi atteikšanās no glutēna, kviešu milti ir krituši nežēlastībā. Taču ir daudz pierādījumu, ka patiesībā kvieši ir veselīgi tiem, kuriem nav glutēna nepanesamības. Pētījumā par graudu saistību ar mazāku 2. tipa diabēta risku konstatēts, ka kvieši patiesi mazina saslimšanas risku. Turklāt tie uzlabo iekšējo orgānu darbību.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais