Lai gan svaigi salāti ir viena no veselīgākajām izvēlēm maltītei, to efektivitāti var mazināt salātu mērces, kurās ir daudz cukura. Šajās mērcēs nereti ir arī ķīmiskais saldinātājas aspartāms, kas ir cieši saistīts ar stresu un depresiju.
Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.