Šādā vistā (un vispār ceptos ēdienos) ir daudz neveselīgo tauku, kas nomāc gaļas veselīgās īpašības. Laikā, kad ir paaugstināts stresa līmenis, labāk izvēlēties tītara gaļu, kurā ir triptofāns, kurš palīdz pret stresu.
Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.