Uztura speciāliste nosauc 5 ieguvumus veselībai no medus

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Medus var uzlabot zarnu veselību

Sasa norāda, ka medum piemīt prebiotiskas īpašības, kas palīdz fermentēt labvēlīgās baktērijas zarnās, ieskaitot bifidobaktērijas un laktobacillus. Šis process uzlabo arī mentālo labsajūtu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais