7 ēdieni un dzērieni, kas patiesībā paātrina novecošanos

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Asi ēdieni liek izskatīties uztūkušiem un apsārtušiem

Pikanti ēdieni var izraisīt ādas rozāciju, jo tie paplašina asinsvadus. Tas savukārt var likt ādai izskatīties sarkanai, plankumainai un mazāk jauneklīgai. Laiku pa laikam ēst kaut ko pikantu nav nekas slikts, taču regulāra to ēšana var izraisīt pietūkumu un / vai pastāvīgu apsārtumu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais