7 ēdieni un dzērieni, kas patiesībā paātrina novecošanos

© pexels.com

2.lapa

pexels.com

2. Cepti kartupeļi bojā šūnas

Pēc nokļūšanas mūsu ķermenī kartupeļi gandrīz uzreiz sadalās cukuros, norāda "Healthline". Pārtika, kas cepta eļļā augstā temperatūrā, atbrīvo brīvos radikāļus, kas izraisa šūnu bojājumus ādā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Ērces ir mazas, zirnekļveidīgas radības, kuras var pārnēsāt slimības, piemēram, Laimas slimību un ērču encefalītu. Tās barojas ar putnu un zīdītāju, tostarp cilvēku, asinīm. Lai pasargātu sevi, svarīgi ir vakcinēties pret ērču encefalītu. Bet kā rīkoties, ja ērce ir jau piesūkusies? To svarīgi ir pareizi noņemt!