7 ēdieni un dzērieni, kas patiesībā paātrina novecošanos

© pexels.com

2.lapa

pexels.com

2. Cepti kartupeļi bojā šūnas

Pēc nokļūšanas mūsu ķermenī kartupeļi gandrīz uzreiz sadalās cukuros, norāda "Healthline". Pārtika, kas cepta eļļā augstā temperatūrā, atbrīvo brīvos radikāļus, kas izraisa šūnu bojājumus ādā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pastāvīgs nogurums, pat pēc šķietami laba miega. Miglains prāts, nevēlēšanās socializēties, grūtības koncentrēties, zems enerģijas līmenis – šie simptomi var šķist normāli mūsdienu aizņemtajā ikdienā. Tomēr tie var liecināt arī par kaut ko dziļāku – par stāvokli, ko sauc par hroniska noguruma sindromu jeb funkcionālu izsīkumu. Lūk, kā atpazīt, vai tas attiecas arī uz tevi, raksta “Healthline.com” speciālisti.

Svarīgākais