8 neierastāki, bet ļoti veselīgi ēdieni brokastīm

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Kivi

Šī augļa vienā porcijā ir aptuveni 65 miligrami C vitamīna - gandrīz tikpat daudz kā apelsīnā. Tas ir arī bagāts ar kāliju, varu un satur vairāk šķiedrvielu nekā banāns, kas padara to par superlīdzekli gremošanas procesam.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais