8 neierastāki, bet ļoti veselīgi ēdieni brokastīm

© pexels.com

2.lapa

pexels.com

2. Linsēklas

Sasmalcinātu linsēklu pievienošana smūtijam vai graudaugu brokastu pārslām padarīs brokastis bagātas ar omega-3 taukskābēm, jo tikai divās ēdamkarotēs smalcinātu linsēklu ir vairāk nekā 100% no ieteicamās šo veselīgo taukskābju dienas devas.


Der gan atcerēties, ka veselas linsēklas iziet cauri ķermeni nesagremotas, tāpēc tās jāsamaļ.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais